Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Ben je op zoek naar een nieuwe poort?  W&D Ele-Sec plaatst alle sectionaalpoorten in woningen en garages.  Sectionaalpoorten zijn mogelijk voor smalle en brede doorgangen en worden plaatsbesparend onder het plafond geïnstalleerd.  Daardoor zijn deze perfect te plaatsen in elke garage. 

Sectionaalpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen.  Zo vind je makkelijk de poort die past bij de stijl van je woning.  Deze poorten vragen weinig onderhoud en hebben een lange levensduur.

 

Is je huidige sectionaalpoort nog handbediend?  Kies dan voor automatisatie van de bestaande garagepoort en geniet van het comfort en de veiligheid van een elektrische bediening op afstand.

Ook voor het herstellen van sectionaalpoorten en de reparatie van de poortautomatisatie kan je bij ons terecht.  Ben je niet zeker of de poort nog hersteld kan worden?  Wij komen graag even langs voor professioneel en vrijblijvend advies.

 

Voor plaatsing, automatisatie of herstelling van alle sectionaalpoorten ben je bij W&D Ele-Sec te Zoersel aan het juiste adres.  Wil je meer weten?

W&D Ele-Sec

Walter De Bie

Meerheide 31

2980 Zoersel

0475 / 77 62 37

walter.ele-sec@hotmail.com

W&D Ele-Sec

Walter De Bie

Meerheide 31

2980 Zoersel

0475 / 77 62 37

walter.ele-sec@hotmail.com